Moja skúsenosť je veľmi pozitívna a určite to využijem aj do budúcna, lebo vo firme je toho dosť, kde je potrebné naučiť ľudí spolupracovať.

Potrebovali sme spomedzi pracovníkov na jednom oddelení vybrať na krátkodobí projekt vedúceho tímu. Kritériá spĺňali hneď dvaja kandidáti, tak sme nechali vypracovať profil podľa dátumu narodenia, aby sme urobili správne rozhodnutie. Na moje prekvapenie sa naskytlo aj iné riešenie ako vybrať len jedného. Výsledok bol výborný – tím sa rozdelil na dve časti a oba tímy pracovali na svojej práci a na spoločnom výsledku. Bol som najskôr neistý, ako to dopadne, ale každý deň som sa uistil v tom, že to bolo dobré riešenie.

Od projektu uplynul rok, úspešne sme rozšírili výrobu a takto zostavené pracovné tímy sú dnes stále úspešné a už sme prijali aj nový pracovníkov. Pri výbere bola aj pani Slavka a bola nám nápomocná pri záverečných pohovoroch a konečnom výbere na pracovné pozície. Som spokojný a určite to doporučím každému, kto musí vo firme rozhodovať o budúcich zamestnancoch. Ďakujem v mene firmy.

Andrej B. – riaditeľ a konateľ.
Trnava